Want your
own Fotopage?






 
SHAHWATIE FOTOPAGES ~~KISAH CINTA KAU & AKU~~

By: wAtIE ArIn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Monday, 20-Jul-2009 12:52 Email | Share | | Bookmark
NO TITLE... HEHEHE...

 
ASSALAMUALAIKUM...

HEHEHEHE... x tau dah nak buh tajuk apa... janji update.. aku rasa pic nie dah lama siap aku edit, cuma xde masa je nak update... so dikala ini baru aku senang sikit, dah lama x keje nie, bila dah mula keja.. jadual sumer jadi lari sikit, so nak kena set masa semula.. kena bebagi masa bila nak update... bila nak menjelajah fp kengkawan... .. poyo je aku kan.. macam la keje teruk sangat.. .

Wokeh.. skang xde masa nak buat karangan panjang2... dulu free leh la.. buat karangan panjang berjela... skang nie... kena buat ringkas dan padat ajer.. . wokeh.. bermula dari citer pegi makan kat Restoran Big Plate, area Subang Permai, umah pakcik arin, nak p umah makcik arin xde, so pakcik dia kata terus jumpa kat restoran tu aje la senang... .

Masa tu sebenarnya nak kata lapar x la lapar mana, tapi dah alang2 sampai order ajer la.. hehehe... kalau dah nama restoran pun big plate, pepaham aje la kan menu dalam pinggan tu... sure la banyak punya, tekulat2 gak la arin nak abiskan chicken chop dia tu... 2 keping beb ayam dia.. bayangkan la.. aku lak makan fetuchini seafood, camtu la aku rasa namanya, lupa dah aku.. hehehe, Angah Usup makan sup apa tah.. dia hidang dalam bun...



POSING DULU SEMENTARA MAKANAN SAMPAI


AIR MILO DIA PUN... OMAK AIII... GODANG SUNGGUG CAWAN DIA..


Dah habis sumer.. kedai pun dah nak tutup.. maka pulangla kami ke teratak kami untuk beradu..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pastu nie hari apa tah.. Salleh cuti esoknya... so dia pun ajak kitorang lepak makan2.. kebetulan lak.. malam tu aku x masak rasanya, memang nak keluar makan... so bejanjilah kami ke danau kota, memula cadang nak makan kat mali's.. sekali bila sampai salleh ajak makan kat ANI SUP UTARA plak... ikut saje la labu...

KAMI P MAKAN BER4 MALAM TU....


AKU X BANYAK SNAP PIC MALAM TU... SUMER ORANG MAKAN SUP YANG BERLAINAN MALAM TU.. LUPA DAH AKU DORANG MAKAN SUP APA.. YANG AKU INGT AKU MAKAN SUP AYAM NGAN MINUM ABC.. HEHEHHE



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nie plak story hari jumaat malam... memula dah pakat2 ngan geng2 tu sumer nak lepak makan murtabak, pastu tukar lokasi ke jalan doraisamy laks... hehehe... aku lambat sikit sebab kazen arin farezz ajak dinner dulu kat JM bariani sempena besday mama dia... terkilan sikit, pasal budak betuah tu x cakap malam tu besday mama dia, kalau la kami tau sure kami bawak kek pegi sana... adehhh... dah sampai duduk, baru dia cakap... kak.. malam nie besday mama... aiyoooo...

Aku makan fettuchini carbonara... dari ari tu nak try makan yg Jm punya... tapi aku cam kecewa sikit la.. sebab aku rasa cam lain je dari yg aku rasa yg kak dod makan malam tu.. sampai kat aku pun aku tgk dah lain... deco pun dah x sama... aduhhh... ada sikit kecewa la masa food tu sampai deoan mata aku... jenuh gak aku nak abiskan.. nasib baik fareez mintak dan terus abiskan sumer....

DIKESEMPATAN INI AKU NAK UCAPKAN HEPI BELATED BESDAY YG KE 46 BUAT ANGAH ATUN
MOGA PANJANG UMUR DAN DIMURAHKAN REZEKI, KALAU ADA REZEKI TAHUN NIE DORANG AKAN MENUNAIKAN FAUDHU HAJI, MOGA SEGALANYA BERJALAN LANCAR HENDAKNYA..



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Balik ajer dari JM Bariani, sambung plak lepak kat jalan doraisamy tu... siap kena saman lagi... boleh plak polis rajin buat keje malam tu, biasa ok jer..

Ini saje pic dari kamera aku... hehehhe... yg lain banyak pakai kamera pidah ngan kak mira..


Lepak sampai kul baper tah.. x sedar diri, [adahal esoknya pepagi nak betolak ke PD.. tapi kalau dah kaki lepak tu.... sanggup ajer..

wokehhhhhhhhhhhh.......................... sampai disini dulu cerita buat entry pada kali ini.... ada masa nanti aku akan update lagi..



ENTRY KAROK @ RED BOX PAVILLION
TAHNIAH BUAT FEQAH.... 1ST TIME KAN FEQ... MOGA BANYAK LAGI AWARD BLUEWAVE YG BAKAL KO DAPAT YE...



NIE PLAK AWARD DARI ABANG MEOR.. MEKASIH YE ABANG MEOR... MOGA LEPAS NIE ADA LA PELUANG TUK WATIE LAGI YE... HEHEHE




Friday, 17-Jul-2009 13:52 Email | Share | | Bookmark
KAROK @ RED BOX PAVILLION

 


ASSALAMUALAIKUM....

Bila punya date nie ye.. kelupaan la aku nie.. adehh... teruk tul la...arghhh.. abaikan saje la.. biar la yg lepas tu terus berlalu.. . Aku sebenarnya nak update citer lain... tapi dek kerana ada masalah kemalasan nak meng"edit" pic.. jadi aku update la citer nie dulu.. ari tu ada aku buat intro, tapi masa tu pakai pic dari kamera kak mira.... kali nie adalah hasil dari kamera aku yg paling hebat di alam maya itu...

Sebenarnya plan nak pegi karok nie dah lama.. dah baper kali tunda..atas sebab2 yang amat x dapat nak elak... . nie pun memula plan ramai.. tapi ada lak yg cancel... so.. muka ini aje la yg telah bejaya memekak kat dalam bilik NO.29 tu ha...

Layan aje la yer pic nie, kalau rasa jelak.. tutup ajer.. x yah tgk.. tunggu entry aku lain kali yer..

APSAL LA MUKA ARIN TU CAM CONFUSE..... KEY LARI BARANGKALI...


HA... TU YG PERUT COMEL TU... (berangan nak ganti anak pak zain tu ha... )


AKSI SOMI KESAYANGAN AKU.. (gaya je cam rock.. nyanyi lagu 60-an )


ADA AKSI TELAMPAU DARI KAK ZUE... TAPI AKU X BANI NAK PUBLISH.. TAKUT KENA BAND LAK KANG

ABANG JOHAR.. PENAT JADI BACKUP VOKAL... BENTI REHAT KEJAP..




BARISAN ARTIS YG TELAH MEMBUAT SUMBANGAN DALAM BILIK NO.29





.................................... wokeh... itu sahaja buat kali ini... aku penin nak pilih gambar nie.. banyak sangt xtvt nie.. hehehe.. ujung minggu nie tengah pikir ni nak kemana... igt nak jumpa kak pau la kot.. tu pun kalau dia ada la kat area2 shah alam tu.. hehehe...





WALAAAA KO CT.. DALAM KESIBUKAN.. DALAM KESEDIHAN.. SEMPAT LAGI KO YE MENCOPOT... SAMPAI JE ANGIN UPDATE TU KE BANTING YE..

HA... HAMBIK BEB AWARD NIE... SEMAT KAT DADA YER...HEHEHE


NIE PLAK AWARD DARI KAK MIRA... BARU SAMPAI UMAH BALIK DARI PD ARI TU.. MUHAHAHA.. REZEKI NAMANYA..





Tuesday, 14-Jul-2009 12:38 Email | Share | | Bookmark
PD..PART 2

 
 
 


ASSALAMUALAIKUM....

................ aku sambung story pasal pd lagi... malam tu dalam kul 8.. kami sumer bekumpul kat parking.. pastu kawan aku bawak kami ke satu restoran nie.... lokasi dan nama kedai aku lupa la... tapi kena masuk kedalam sikit.... tapiiiiiiiiiiiiiii... aku ngan arin memang pangkah la rest nie... huhu... memang kurang memuaskan... lembab... order sampai tunggang langgang... air sampai x cukup... harap ikan bakar dia je yg sedap... rege x padan lak ngan rest tu aku rasa... kalau cam cerana tu aku x kisah sangt la... order pun cepat sampai.. service bagus.. masak pun sedap... baper pun bayar x kisah sangt.. ini... huhuhu.. bukan la aku nak bekira... tapi memang aku x puas hati.. korang bayangkan la... aku sampai rest tu pukul 9 malam.... kul 10.30 baru order sampai... padahal bukan ramai pun pelanggan... aiyoooo....

Nie je pic sebelah malam tu.. sumer orang mood dah jadi x baik.. aku pun sama... yg ambik gambar tu pun anak kawan arin tu ha... azrul namanya... aku memang dah xde semangat.. dah la lapar giler masa tu...sumer orang senyap jer... nak buat lawak pun dah x semangat..



ESOK PAGI KELUAR CARI SARAPAN... PAKEJ PENGINAPAN KAMI XDE SARAPAN.. HEHEHE..

(aku makan nasi lemak ayam goreng, arin pun sama.. tapi dia ada extra satu roti canai.. )

PASTU SAMBUNG TERJUN POOL LAGI... SAMPAI KECUT2 KAKI AKU

(arin la tu.. pic aku berenang cam kekura pun nak ambik.. muhahaha... lepas 2..3... kayuh jer.. pastu harammm... )

Memang syok la melayan anak2 officemate arin tu...


Arin ngan kengkawan dia... siap buat game dalam pool tu... carik syiling dalam air.. dah kurang keje.. siap ada yg besila dalam pool...


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Lepas tu dalam kul 12... sumer balik bilik... siap2 nak checkout plak... lepas pulang kunci.. kami gerak tuk carik tempat makan tghari plak... masa tgh konvoi mencari kedai makan... maka terpandangla kami akan satu kedai yg berasap2.. fuhhhh... ayam panggang... apa lagi... singgah la...

LUNCH TIME... LEH TAHAN GAK AYAN PANGGANG DIA... COWBOY JUAL AYAM PANGGANG..




Lepas kenyang melantak... budget aku ngan kak ana nak ke melaka... tetapi nampaknya keadaan x mengizinkan... apabila kete chiko ada masalah ngan vtec dia... sian aku ngan kak ana, azrul pun keciwa.. huhuhu.. kalau x.. sure sakan lak menjelajah melaka..tapi x pe la.. mungkin ada hikmah disebalik kejadian tu... mana tau kalau dah sampai melaka kang kete lagi problem... lagi susah lak nanti kan... so.. terus aje balik kl... plan nak singgah putrajaya... TAPI.... betukar lokasi laks... kemana kami singgah... tunggu entry akan datang ye... muhahahha...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

INI PIC AKU CILOK DARI FP KAK MIRA... NIE MELEPAK NGAN DORANG MALAM SEBELUM KE PD TU... BALIK SAMPAI UMAH DAH KUL BAPER MASA TU 2 PAGI KOT AKU RASA... HEHEHE... KAK MIRA... DEN SUKA SANGT NGAN PIC NIE...



........................................... wokeh... sekian dahulu... jumpa lagi.... aku cayang korang...





ENTRY ........... MAKAN........


ENTRY GEGARAN KECIL DI KUALA LUMPUR


ENTRY CORUS PARADISE, PD


Nie plak antara award yang sempat aku copot... lepas nie gamak tah ada ke idak rezeki aku nak dapat award agaknya... hehehe...

DARI AKAK KESAYANGAN AKU.... MUHAHAHHA... KAK PAU... (penapau sejati...wakakakkaa)


DARI KAK ZUE..HEHEHE...





Monday, 13-Jul-2009 10:39 Email | Share | | Bookmark
CORUS PARADISE RESORT, PORT DICKSON

ASSALAMUALAIKUM....

Skang aku dah start keje... so susah sikit nak mengadap FP nie... time keje memang aku x sempat nak membelek benda lain.. time rehat ada la aku jenguk2 sikit fp.. tu pun baca komen jer.. malam la kot baru aku leh menjalar ke hp kengkawan..

So.. sekiranya aku telewat datang ke umah korang... sorry la ye.. masa terhad sangt skang nie.. nak update kat opis.. lagi la x sempat rasanya..

Ini ada antara pic masa aku ngan arin p lepak2 kat pd ujung minggu tadi ngan kengkawan opis dia.. aku masukkan sikit je pic dulu... sebenarnya banyak lagi pic yang tetunggak.. tapi tu la.. memang aku kekurangan masa nak membelek skang nie.. tunggu ujung minggu la kot..

NI PIC HARI PERTAMA KAMI DISANA... MANDI POOL AJER.. LAUT DIA... HMMM.. X SANGGUP AKU..MUHAHAHHA




HUHUHU... LAPOR HA.. NASIB BAIK ADA JUAL BURGER KAT TEPI POOL... WALAU AGAK MAHAL.. TETAP KUBELI GAKS... HEHEHHE...






...............................bersambung... sorry... nie pun update cecepat nie.. hehehe..baru balik keje.. mandi pun belum nie.. hehehe

MAAF... BLUEWAVE AWARD BELUM SIAP....

Quote:
Salam takziah wat CT1 & FAMILY di ats pemergian arwah abahnya ke rahmatullah pd hari ni 13/7/09.
Semoga roh arwah dicucuri rahmat & di tempatkn di kalangn org2 yg beriman.
Al-Fatihah buat arwah SURATMAN BIN HJ BAWOK.

(aku ambik dari fp kak pau... mintak halal ye kak)


Friday, 10-Jul-2009 04:33 Email | Share | | Bookmark
GEGARAN KECIL DI KUALA LUMPUR...

ASSALAMUALAIKUM....

AKU MEMANG XDE MOOD NAK UPDATE NIE.. NIE AKU TEMPEK PIC MASA KITORANG PEGI KAROKE MINGGU LEPAS... NIE PUN CILOK DARI KAK MIRA JOHAR.. PIC DARI AKU.. NANTI LA.. KALAU MOOD AKU OK AKU UPLOAD LAGI...










Quote:
AWARD PUN X SEMPAT NAK BUAT.. SORRY LA GENG.. NEXT ENTRY OK..


[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net